Dit artikel is meestal NIET te zien in onze toonzaal

Ch-air – Fatboy Chair

PREP-AIR FOR THE CH-AIR!

De CH-AIR is een stijlvolle opblaasbare stoel die zo comfortabel is dat het lijkt alsof je op lucht zit (tata-tshhh!) Het enige wat je nodig hebt is een pomp: blaas ‘m op en neem je troon overal mee naartoe.

SECURE YOUR CH-AIR

Designer Alex Bergman bedacht ook een slim anker in de vorm van een zandzakje, helemaal in stijl in dezelfde kleur als het kussen. Vul deze met zand of stenen en je weet zeker dat je CH-AIR op zijn plek blijft. Een mooie tas voor ultiem (draag)comfort maakt het compleet. Dus: pak in, blaas op en chill out. Easy come, easy go!

CH-OOSE YOUR COLOUR COMBO

CH-AIR is beschikbaar in 3 classy kleuren: mat wit, mat zilver en mat antraciet. Combineer je favoriet met een van de kleurrijke kussens (kies uit niet minder dan 6 kleuren) en je voelt je als royalty! Dankzij de ronde iconische vorm kan de CH-AIR overal en altijd, en past hij in elk in- en exterieur.

Afmetingen 135 x 70 cm
Gewicht 3.8 kg
Materiaal Ch-air: PVC, Pillow: Polyester top, foam, anti-slip backing
Verzorging Gebruik een zachte doek, handwarm water en vloeibare (of zachte) zeep. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die alcohol, ammoniak, benzeen of schurende stoffen bevatten.