• in toonzaal

Lederplus Care & Color kleurloos

Productinformatie
Lederplus voedt en beschermt het leer en heeft een licht kleurherstellende werking.
Lederplus is een ideaal onderhoudsmiddel voor leder. Het voedt en beschermt het leer en heeft een (tijdelijke) licht kleurherstellende werking. Tevens verlengt Lederplus de levensduur van het leder. Lederplus is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. . Dus NIET geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leder. Voor nieuw leder is Lederplus kleurloos het ideale onderhoudsmiddel. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Lederplus in de bij het leder passende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Lederplus worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met Lederplus maar in beperkte mate worden opgefrist. Lederplus is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

VerwerkingsadviesEerst normaal oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag met Lederrein van Oranje BV. Hierdoor wordt voorkomen dat Lederplus zich vermengd met het nog aanwezige vuil en komt Lederplus beter tot z’n recht.

Vervolgens Lederplus aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leder behandelen.
Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek.

€12

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de variant van jouw keuze.

Artikelnummer: MDK_6227-1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wanneer geen kleur opgegeven is bij uw bestelling, wordt er kleurloos in bestelling genomen.