• Dit product is niet te zien in de toonzaal

Stoel SK5

(1 klantbeoordeling)

Standaard levertermijn +/- 2 weken. (komt gemonteerd verpakt.)

Stevige stoel. Mooi design voor aan de eettafel, in de keuken of in de woonkamer. Ook ideaal voor op kantoor of in beroepsomgeving.

€65

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de variant van jouw keuze.

Personaliseer je product

Dit product bestaat in verschillende varianten op vlak van kleuren, afwerkingen, formaten en prijzen. Ontdek welke variant bij jou past.

Aan de slag

Beschrijving

De bekleding van dit zitmeubel is uiterst gebruiksvriendelijk. Echter, om de levensduur ervan te maximaliseren, dient U volgende onderhoudsvoorschriften op te volgen:

  1. Regelmatig (bij intensief gebruik is dit wekelijks) stof afnemen met een vochtige doek.
  2. Vet en vloeistoffen onmiddellijk opnemen met absorberend papier. Indien nodig, met een witte doek, gedrenkt in een oplossing van lauw warm water en een niet-bijtend detergent, afwrijven.
  3. Kleurstoffen (zoals in inkten en intensief gekleurde kledij/jeans) migreren (= kleur opnemen) met lederlook. Bij onmiddellijke reiniging kunnen de kleurrestanten nog verwijderd worden. Bij niet-onmiddellijke reiniging kan de lederlook niet meer in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden. Ook bij normaal gebruik kunnen er op korte of lange termijn vlekken voorkomen die veroorzaakt worden door kledij die niet kleurvast is. De verkoper van de kledij is hiervoor aansprakelijk, indien deze u niet verwittigd heeft voor dit gevaar.

Kleurverschillen zijn mogelijk en moeten door de klant geaccepteerd worden indien ze binnen de tolerantiegrenzen van de leverancier vallen. 2 jaar garantie op fabricagefouten.
Onderstel: stof afnemen met een licht vochtige doek. Vet en vloeistoffen onmiddellijk opnemen met absorberend papier. Indien nodig, met een witte doek, gedrenkt in een oplossing van lauw warm water en een niet bijtend detergent, afwrijven.

1 beoordeling voor Stoel SK5

  1. Lonnée

    Zeer aangename stoel. Levering binnen afgesproken tijd.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *