• Article pas visible en exposition

Schooltafel KLC

Standaard levertermijn +/- 2 weken.

Superstevige tafel, ideaal voor thuis in de keuken of als eettafel, alsook in beroepsomgeving zoals kantoor, toonzaal, conferentieruimte, …

Hoogte vermelden bij uw bestelling : 62/67/72/75cm

OPTIES : hoogte op maat € 32, haak op de zijkant € 8/st., pennenbak in tablet € 12, hoogte verstelbaar € 35

€122

Personaliseer je product

Aan de slag

Description

Tafelblad: Aanbevolen reinigingstoepassingen bij verschillende vervuilinggraden:

Lichte, recente vervuiling: Reinig met een papieren doek, met zachte, propere doekjes (droog/vochtig) of met een spons. Als u de platen nat reinigt, moet u ze daarna met absorberend keukenpapier of een microvezeldoek droogwrijven.

Voorkomen van strepen: Strepen ontstaan dikwijls door te reinigen met organische oplosmiddelen, koud water en meermaals gebruikte doeken of zeemlappen. Om vlekken of strepen bij het reinigen te vermijden is het raadzaam nog eens met een doek met warm water over het oppervlak te gaan en daarna droog te wrijven met keukenpapier of een microvezeldoek.

Normale vervuiling = langere inwerktijd: Reinig met warm water, een propere poetsdoek of microvezeldoek, een zachte spons of borstel. Gebruik in de handel courant verkrijgbare schoonmaakproducten, groene of huishoudzeep, zonder schurende bestanddelen. Veeg de plaat vervolgens af met proper water en verwijder het resterende reinigingsmiddel helemaal om strepen te voorkomen.

Reinigingsmiddelen die u in geen geval mag gebruiken zijn:

  • Schurende middelen (schuurpoeder, schuursponsen, staalwol)
  • Polijstmiddelen, wasmiddelen, meubelreinigers, bleekmiddelen
  • Reinigingsmiddelen met sterke zuren en sterke zure zouten
  • Stoomreinigers

Kleurverschillen zijn mogelijk en moeten door de klant geaccepteerd worden indien ze binnen de tolerantiegrenzen van de leverancier vallen.

TIP:HPL tafelblad reinigen met een reinigingsproduct voor ruiten geeft snel een zeer goed resultaat! 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Onderstel

Stof afnemen met een licht vochtige doek. Vet en vloeistoffen onmiddellijk opnemen met absorberend papier. Indien nodig, met een witte doek, gedrenkt in een oplossing van lauw warm water en een niet bijtend detergent, afwrijven. 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Schooltafel KLC”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *