BUREAUS / KANTOOR

Ergonomisch en stijlvol, dat zijn twee eisen waaraan een bureau moet voldoen. Maar een bureau moet ook betaalbaar zijn. Bij De Keizer vind je precies die combinatie: kwalitatief hoogwaardige bureaus aan een voordelige prijs. En vergeet onze solide bureaustoelen en bureaukasten niet. Perfect voor de thuiswerker of voor op kantoor.

Alle bureaumeubelen

Bureaumeubelen in vele stijlen en afwerkingen

Kies jij een industriële look met veel massief metaal? Of ga je voor een warme, robuuste houtuitstraling? Of ben je meer te vinden voor minimalistisch modern? Wat jouw smaak ook is, onze bureaumeubelen vind je in vele stijlen. Veel producten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende groottes en afwerkingen. Handig!

Vind je perfecte bureau

Bureaus voor thuiswerkers

We bevinden ons in het tijdperk van de thuiswerkers. Daarom zorgen we ervoor dat thuiswerkers helemaal aan hun trekken komen bij ons! Met ons ruime assortiment van voordelige bureaumeubelen geven we jou de kans om jouw bureau in te richten in de stijl van jouw huis. Of doe juist het tegenovergestelde: geef jouw thuiskantoor een compleet andere look. Zo houd je werk en privé gescheiden. Wat kies jij?

Ontdek alle bureaus

Personalisatie & maatwerk mogelijk

Veel van onze bureaumeubelen zijn aan te passen in formaat en afwerking. Het gaat om de artikelen met de knop ‘Kies je opties’.

Zo kan je erop vertrouwen dat het meubelstuk van jouw keuze qua formaat en stijl past bij jouw (thuis)kantoor.

Verdient jouw kantoor alle liefde en aandacht?

Wat dacht je van het volgende: een ervaren interieurstylist helpt jou met het inrichten van jouw (thuis)kantoor. Hij adviseert jou omtrent werktafels, kasten en talloze andere zaken. Zo zorgt hij ervoor dat jouw aankopen 100% passen bij jouw behoeftes.

En dat is niet alles, want hij doet dit helemaal gratis! Klinkt dit als een goed idee? Dan is een Design Date iets voor jou!

Boek een Design Date