Wonen

Om van een gebouw een warme woning te maken heb je meubelstukken nodig die karakter uitstralen. Dit karakter moet jouw karakter zijn. Daarom kies je zorgvuldig. We geven het toe: dat kan bij ons wel even duren. We hebben namelijk meer dan 900 eettafels, boekenkasten, dressoirs en tv-meubelen in ons assortiment!

Ontdek 900 producten

Breng jouw woning in stijl

Wat stijlvol is hangt af van wie je het vraagt. Omdat er zoveel mensen en zoveel wensen zijn, omvat ons aanbod woonmeubelen in alle denkbare stijlen, van warm landelijk tot strak modern en van charmant Scandinavisch tot rauw industrieel.

Laat het ons weten als we je moeten helpen kiezen?

Eetkamermeubels in overvloed

Niets is fijner dan een overvloedige maaltijd die geserveerd wordt op een prachtige eettafel. Maar voordat je die maaltijd daar kan serveren, moet je eerst je smaak laten gelden in ons assortiment. Waar zet jij je tanden in? Een elegant Noordelijk exemplaar? Een warm item met Zuidelijk karakter? Bij dit meubelbuffet ben jij degene die beslist.

Personalisatie & maatwerk mogelijk

Veel van onze meubelen zijn aan te passen in formaat en afwerking. Het gaat om de artikelen met de knop ‘Kies je opties’.

Zo kan je erop vertrouwen dat het meubelstuk van jouw keuze qua formaat en stijl past bij jouw interieur.

Verdient jouw woning alle liefde en aandacht?

Wat dacht je van het volgende: een ervaren interieurstylist helpt jou met het inrichten van jouw woning. Hij adviseert jou omtrent meubelen en talloze andere zaken. Zo zorgt hij ervoor dat jouw aankopen 100% passen bij jouw woning.

En dat is niet alles, want hij doet dit helemaal gratis! Klinkt dit als een goed idee? Dan is een Design Date iets voor jou!

Boek een Design Date