Slapen

Jouw nachtrust is onze zorg. Daarom zorgen wij ervoor dat jij beter zal slapen dan ooit tevoren. Onze slaapspecialisten adviseren jou over de slaaphouding en het comfort op vlak van matrassen, boxsprings, lattenbodems, dekbedden en hoofdkussens. Zet jij de eerste stap naar ons dromenland?

Bekijk alle bedden

500 bedden, slaapkamerkasten en donsdekens

In ons goed gevulde slaapparadijs in Ternat vind je ruim 500 boxsprings, slaapkamerkasten, matrassen, bedkaders, bodems, donsdekens en slaapkameraccessoires. Wat jouw slaapvoorkeur ook is, je bent bij ons aan het juiste adres. Je vind overigens niet alleen losse artikelen bij ons, maar ook complete slaapkamersets. Zo stel je in één keer een slaapkamer samen waarin alle items bij elkaar passen!

Slaapcomfort begint hier

Slaap goed, leef goed

Goed kunnen slapen is een grondbeginsel van goed kunnen leven. ’s Nachts moet jouw lichaam immers recupereren van alles wat je overdag doet. Laat je daarom goed adviseren door onze slaapspecialisten die alles weten van bedden en aanverwante zaken. Wij hopen oprecht dat jouw bezoek aan onze winkel buitengewoon slaapverwekkend gaat zijn!

Op naar dromenland

Personalisatie & maatwerk mogelijk

Veel van onze slaapkamermeubelen zijn aan te passen in formaat en afwerking. Het gaat om de artikelen met de knop ‘Kies je opties’.

Zo kan je erop vertrouwen dat het meubelstuk van jouw keuze qua formaat en stijl past bij jouw interieur.

Verdient jouw slaapkamer alle liefde en aandacht?

Wat dacht je van het volgende: een ervaren interieurstylist helpt jou met het inrichten van jouw slaapkamer. Hij adviseert jou omtrent bedden, kasten en talloze andere zaken. Zo zorgt hij ervoor dat jouw aankopen 100% passen bij jouw woning.

En dat is niet alles, want hij doet dit helemaal gratis! Klinkt dit als een goed idee? Dan is een Design Date iets voor jou!

Boek een Design Date