Zitten

Hoe zit jij graag? Vederzacht of aangenaam hard? Hoog als een koning op een troon of liever fijn onderuitgezakt in een grote berg kussens? Wat je ook zoekt, je vindt je perfecte zitplek bij Meubelen De Keizer. Wij hebben zetels, armstoelen, krukken, poefen en veel meer!

Ontdek alle zitmeubelen

‘Gaat u toch zitten’

Eén van de eerste dingen die je te horen krijgt wanneer je iemand bezoekt is: ‘Gaat u toch zitten’. Zitten is belangrijk. Zitten is prettig. Zorg er dus voor dat jij zit in de stijl en met het comfort dat jij wenst.

Zo kan ook jij je gasten de volgende keer met een trotse glimlach uitnodigen om fijn te gaan zitten!

Bekijk stoelen en zetels

De merken van De Keizer

We willen niet onbescheiden lijken, maar sinds onze oprichting lang geleden zijn we uitgegroeid tot ware zitexperts. We voegen daarom ook niet zomaar ieder product toe aan ons assortiment. Alleen zitmeubelen van merken en fabrikanten die we vertrouwen komen in de collectie van De Keizer.

Zo weet jij zeker dat je een zetel koopt die zowel comfortabel als kwalitatief hoogwaardig is.

Zitcomfort begint hier

Personalisatie & maatwerk mogelijk

Veel van onze zitmeubelen zijn aan te passen in formaat en afwerking. Het gaat om de artikelen met de knop ‘Kies je opties’.

Zo kan je erop vertrouwen dat het meubelstuk van jouw keuze qua formaat en stijl past bij jouw interieur.

Verdient jouw woning alle liefde en aandacht?

Wat dacht je van het volgende: een ervaren interieurstylist helpt jou met het inrichten van jouw woning. Hij adviseert jou omtrent zitmeubelen en talloze andere zaken. Zo zorgt hij ervoor dat jouw aankopen 100% passen bij jouw woning.

En dat is niet alles, want hij doet dit helemaal gratis! Klinkt dit als een goed idee? Dan is een Design Date iets voor jou!

Boek een Design Date