De toonzaal in Ternat

Een meubelparadijs met 4444 meubelen en accessoires

Heb je zin om je onder te dompelen in duizenden vierkante meters meubelinspiratie? Dan ben je in onze toonzaal in Ternat aan het juiste adres. Ongeacht of je een Design Date hebt met onze stylist of gewoon zelfstandig door de winkel wilt wandelen, je zal altijd naar buiten stappen met een hoofd dat bruist van de ideeën. (En niet zelden zal je meteen een paar stijlvolle meubelen of fijne accessoires meenemen!)

Bekijk de openingsuren

Zet de winkelervaring naar jouw hand

Voor de ik-doe-het-liever-alleen-winkelaars is het een genot om alle hoeken van onze toonzaal te verkennen. Plof neer op je toekomstige droombed en laat je wegzakken in die ene mooie zetel waar je al jaren van droomt (en die wij in de winkel hebben!).

Wij adviseren je om bij onze interieurstylisten aan te geven waarnaar je juist naar op zoek bent. Onze stylisten zijn in de winkel te vinden; spreek hen aan. Zo vermijd je dat je een bepaald item koopt terwijl er geschiktere items bestaan die je toevallig niet gezien had. Bovendien is er meer mogelijk dan wat je in de toonzaal ziet. Vaak zijn afwijkende maten, kleuren of afwerkingen gewoon door ons te bestellen bij de fabrikant.

Zet de winkelervaring naar jouw hand. Jij bent de regisseur.

Kijk hoe je bij ons geraakt

Ga voor gratis stylingadvies tijdens een Design Date

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte inrichting voor een kamer of voor een woning is het fijn om hulp te krijgen. Wij bieden die hulp. En we gaan het nog mooier maken: we geven je die hulp 100% gratis.

Meubelen De Keizer heeft als doel om jou de allerbeste hulp te geven bij het inrichten van je woning. Daarom kan je bij ons op Design Date met één van onze stylingadviseurs. Zij nemen alle tijd die nodig is om jou te helpen bij het kiezen van de beste zetel voor jouw living. Of bij het ideale bed dat past binnen jouw budget. En bij elk ander project – groot of klein.

We geven je graag meer informatie over hoe de Design Date werkt.

alles over de Design Date

Maak gebruik van onze kennis

‘Verschillende types meubelen en types materialen vragen verschillend onderhoud. Laat je gratis adviseren door ons.’

Wim Pessemier, eigenaar van Meubelen De Keizer

Heb je zin gekregen om onze meubelwinkel in Ternat te bezoeken? Dan zeggen we graag tot snel!

Bekijk openingsuren en adres