Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Bepalingen & Voorwaarden Afhaling, Pakjesdienst* of Levering.

  • Pakjesdienst* : Pakketten <20kg en met een maximum van 300cm voor de som van de langste zijde en het dubbel van de 2 korte zijden, kunnen worden verzonden naar België voor € 7, en naar Nederland, Luxemburg  en Duitsland voor slechts € 19 per pakket.
  • De betaling online (Bancontact/iDeal) is ons ten koste van € 3 per transactie. Bij betaling met bancontact voor een foutief geselecteerde levermethode wordt aldus de € 3 niet teruggestort in geval de bestelling niet kan / mag doorgaan omwille van levercondities.
  • Levering  tot 15km kost € 30 voor pakketten of meubelen die door 1 persoon kunnen worden gedragen, op de stoep of in de gang op gelijkvloers. Voor pakketten of meubelen die door 2 personen dienen te worden gedragen is dit € 40. U mag kiezen hoeveel personen u laat opsturen door ons, aarzel niet ons te contacteren om dit nader te bespreken.
  • Levering tot 25km = analoog 40 / 50 euro
  • Levering tot 50km = analoog 50 / 70 euro
  • Leveringsprijs op maat : contacteer ons (speciale planning of langere afstand, of…)
  • De afstanden voor Levering impliceren tot op het leveradres.
  • Afhalen is mogelijk altijd binnen onze openingsuren. U kan eveneens onze bestelwagen huren (240x140x140cm laadruimte tot +/- 1 ton). Best is uiteraard deze (vrijblijvend) te reserveren. Rijbewijs B en identiteitskaart vereist, alsook een waarborg van € 50. Tarief inclusief brandstof € 15 tot 15km, € 20 tot 25km, € 30 tot 50km en € 50 tot 100km. Er wordt voor u gratis en goed ingeladen. U mag samen met uw aankopen ook andere goederen vervoeren naar believen. De bestelwagen dient schoon, zonder schade en leeg teruggebracht te worden, teneinde uw waarborg terug te krijgen. De afstanden voor huur van de bestelwagen impliceren uw totale traject, terug tot aan de winkel. De bestelwagen vertrekt ten vroegste om 10u. ‘s ochtends en is terug ten laatste om 19u. De bestelwagen wordt pas geladen na opdagen en betaling.

Alle overige voorwaarden : zie ‘Praktische Vragen’

!