Praktische vragen :

Hoe bestellen? — Opslag/Stockage? — Voorraad of levertermijn? — Afhalen/Levering? — Garantie/Herstelling & Algemene verkoopvoorwaarden? — financieel? — Betalen? — Offerte?


Offerte :
Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend verkrijgbaar!

Montage : We monteren zeer zeer veel, dus met ervaring mikkend op uw tevredenheid ! Verkiest u zelf te monteren, adviseren wij u graag. Sommige gamma’s worden kosteloos voor u gemonteerd, andere vergen een correcte meerprijs. Offertes en advies zijn steeds vrijblijvend om te vergelijken !

Hoe bestellen?

Er zijn verschillende manieren om te bestellen, aan U de keuze:

 • In de winkel : U laat uw bestelling noteren door ons in de winkel, wij controleren samen met u Uw bestelbon en U tekent voor akkoord. U betaalt meteen een voorschot of het totaal. De bestelling is pas definitief op ontvangst van het afgesproken voorschot (zie ‘financiëel’)
 • Online/E-Mail/Telefonisch: U laat ons uw bestelling geworden via deze media, waarop wij U de bestelbon e-mailen of versturen per post. Mits overmaken van het afgesproken voorschot wordt uw bestelling geactiveerd. (zie ‘financiëel’ & ‘betalen’)

In beide gevallen geldt, dat een reservatie uit onze voorraad of toonzaal, of een bestelling pas wordt uitgevoerd op ontvangst van het afesproken voorschot of het totaalbedrag

 

Voorraad / levertermijn?

Vele artikelen zijn meteen beschikbaar uit onze voorraad. Aarzel niet ons te contacteren voor inlichtingen naar voorraad.
Artikelen niet voorradig of die geproduceerd worden op bestelling, hebben een variabele levertermijn, naargelang productie en transport. De ev. levertermijn kan soms precies worden aangegeven, in de meeste gevallen wordt deze plus minus afgesproken.
Desalniettemin gaan wij geen concrete afspraken uit de weg, indien mogelijk. Geef ons uw wishlist en de gewenste uiterste levertermijn en wij kijken na of dit haalbaar is en ev. gegarandeerd kan worden.

 

Opslag/Stockage

Wij stellen met plezier onze magazijnen ter uwer beschikking, indien U wenst Uw meubelen meteen beschikbaar te hebben, in afwachting van gereedheid van Uw nieuwbouw / renovatie / verhuis ! Enige vereiste is, voldoende voorschot te voorzien, naargelang de termijn en het aankoopbedrag.

Alternatief, in geval van bestelling niet uit onze voorraad is ‘uitgestelde levertermijn’. In dit systeem worden de goederen pas naar De Keizer aangeleverd in de door u gekozen maand. De fabrikant wacht dus met leveren tot de afgesproken maand / leverweek. In dit geval is geen extra voorschot vereist, maar zijn de goederen ook niet vroeger beschikbaar.

 

Financieel

Naast het voorschot, te betalen vooraleer de bestelling geactiveerd kan worden, dient het saldo van de geleverde goederen betaald te worden ten laatste bij de levering/afhaling.

 

Betalen

In de winkel kan u betalen met :

 • Bancontact (voor grote bedragen; contacteer tijdig uw bankkantoor !)
 • Gecertifieerde bankcheque
 • Cash in euro max. € 3000 en max. 10% van het totale aankoopbedrag kan worden betaald in cash, indien de totale aankoop groter is dan € 2999

Bij levering kan u betalen met :

 • Gecertifieerde bankcheque
 • Cash in euro (! opgelet volgende regel)
 • Cash in euro bij aankoop boven de € 3000 = max. 10% van het aankoopbedrag én met plafond van € 3000 mag in totaal worden cash betaald (een voorschot in cash wordt inbegrepen. Een voorschot elektronisch doet er niet toe). Het eventuele overige deel moet met gecertif. bankcheque voldaan worden, of elektronisch voorafgaand aan de levering;

Overschrijven is mogelijk onder deze voorwaarden:

 • als voorschot : wordt de bestelling pas geactiveerd op ontvangst van de overschrijving op onze rekening
 • de overschrijving dient aangekomen te zijn op onze rekening alvorens de levering kan plaatsvinden
 • een ‘bewijs van overschrijving’ is géén betalingsbewijs en kan niet worden aangewend om te betalen.

 

Afhalen / Levering ( / Verzending)

Elke prijs is een afhaalprijs en dus exclusief ev. levering, tenzij anders gespecifiëerd. D.w.z. : op een aantal artikelen wordt geen transportkost gerekend!

 • Verzending : Pakketten <20kg en met een maximum van 300cm voor de som van de langste zijde en het dubbel van de 2 korte zijden, kunnen worden verzonden naar België voor € 7, en naar Nederland, Luxemburg  en Duitsland voor slechts € 19 per pakket.
 • Artikelprijzen incl. levering zijn onder voorbehoud van afstand.
 • Levering  tot 10km kost € 30 voor pakketten of meubelen die door 1 persoon kunnen worden gedragen, op de stoep of in de gang op gelijkvloers. Voor pakketten of meubelen die door 2 personen dienen te worden gedragen is dit € 40. U mag kiezen hoeveel personen u laat opsturen door ons, aarzel niet ons te contacteren om dit nader te bespreken.
 • Levering tot 20km = analoog 40 / 50 euro
 • Levering tot 50km = analoog 50 / 70 euro
 • Leveringsprijs op maat : contacteer ons (speciale planning of langere afstand, of…)
 • De afstanden voor Levering impliceren tot op het leveradres.
 • Afhalen is mogelijk altijd binnen onze openingsuren. U kan eveneens onze bestelwagen huren (240x140x140cm laadruimte tot +/- 1 ton). Best is uiteraard deze (vrijblijvend) te reserveren. Rijbewijs B en identiteitskaart vereist, alsook een waarborg van € 50. Tarief inclusief brandstof € 15 tot 15km, € 20 tot 25km, € 30 tot 50km en € 50 tot 100km. Er wordt voor u gratis en goed ingeladen. U mag samen met uw aankopen ook andere goederen vervoeren naar believen. De bestelwagen dient schoon, zonder schade en leeg teruggebracht te worden, teneinde uw waarborg terug te krijgen. De afstanden voor huur van de bestelwagen impliceren uw totale traject, terug tot aan de winkel. De bestelwagen vertrekt ten vroegste om 10u. ’s ochtends en is terug ten laatste om 19u. De bestelwagen wordt pas geladen na opdagen en betaling.

Garanties / Herstelling & Algemene Verkoopvoorwaarden

 

Wij zijn ook te vinden op www.bedden-info.be.