Wie zijn wij?

Nu:

Meubelen De Keizer is de meubelzaak voor jong én oud en biedt voor ieder wat wils, in verschillende stijlen en budgets, voor alle ruimtes in en rond je huis en thuis.
Zijnde opnieuw een familiebedrijf, stellen wij naast het aanbieden van tal van meubelen en een groot assortiment, een aantal prioriteiten en uitdagingen voorop:

  • Nauwlettend luisteren naar jouw prioriteiten en ev. specifieke noden om te komen tot :
  • Deskundige advies of uitleg bieden m.b.t. de technische eigenschappen van de meubelen, montage, functionaliteit, voor- of nadelen, onderhoud, vervoer, weerbestendigheid, … etc.
  • De nodige assistentie leveren bij het maken van je niet-altijd-eenvoudige keuze. De juiste keuze is essentiëel voor jouw tevredenheid.
  • Service op maat :
  • afhaalprijs of levering, ev. met je verhuis gecombineerd, en indien gewenst met zeer degelijke montage

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak en de juiste mensen in ons midden, zijn wij ervan overtuigd hierin te kunnen voldoen voor jou. Neem ons zeker op de proef !
Ons advies dient om uw tevredenheid mogelijk te maken of te optimaliseren. In ons advies draait het niet om het meeste winst maken, wel integendeel.

Ons trouw cliënteel dankbaar, krijgen we veel mond-aan-mond reclame. Voor velen geldt bij DE KEIZER: eens klant, altijd klant 🙂

Bij      D E   K E I Z E R      bent u  architect en willen wij graag inrichter zijn.


Geschiedenis:

De geschiedenis van Meubelen De Keizer loopt over verschillende sporen. Het gebouw waarin wij huizen dateert van 1991 en werd gebouwd door de stichters van Meubelen De Keizer, voortlopend uit de meubelzaak voorheen uit de Keizerstraat in Ternat. Gedurende jaren werd bij Meubelen De Keizer succesvol topkwaliteit en service verkocht in familieverband. In de streek geniet “De Keizer” nog steeds over grote naambekendheid.

Later werd de winkel overgelaten en nog later omgevormd tot een discount-meeneemzaak. “tilt discount” was geboren rond 2000 en had een broertje in Riemst. Dit idee en discountconcept werd op poten gezet door de toenmalige Limburgse eigenaars. Enkele jaren later fusioneerde de Limburgse maatschappij met een zeer respectabele, sterke meubelgroepering uit het Waasland. In Riemst echter werd het concept tilt discount stopgezet. Niet veel later, rond 2008-2009 werd beslist om opnieuw het assortiment uit te breiden naar ook hogere kwaliteitsniveaus, naast het discountsegment. De omdoop van tilt discount naar het beter klinkende Meubelen TilT ging tevens gepaard met een mooie gevelrenovatie.

In december 2010 hebben wij de draad opgepikt, en is Meubelen TilT opnieuw een familiebedrijf met ambitie, ervaring, veel inzet en opvolging van zeer nauw bij. Heden ten dage wordt u geholpen bij familie PESSEMIER, intussen reeds aan de 4de generatie toe en actief in de branche sinds 1920. Vanuit Galerie Fransman te Laken, zijn wij op de gelegenheid gesprongen te verhuizen naar Ternat, dit om een groter assortiment te kunnen aanbieden, alsook om gemakkelijker toegankelijk te zijn. Nog meer uitbreiden was immers weinig efficiënt in de stedelijke omgeving te Laken.


Galerie FRANSMAN:

Galerie Fransman was gelegen in de Fransmanstraat 46 te Laken, Brussel. Daar is in 1920 onze overgrootvader Henri De Greef begonnen met schrijnwerkerij, na te zijn verhuisd vanuit het platteland. Later is dat geëvolueerd naar Meubelen Pessemier (<schoonzoon wijlen Pierre Pessemier) en nog later naar Galerie Fransman bij de verbouwingen in 1981. Onze familie heeft er steeds met plezier en succes meubelen verkocht, geleverd en gemonteerd bij menigéén. Wij verhopen ten zeerste dit nog lang te mogen en kunnen doen, bij de gratie van U.