Privacybeleid

Verantwoordelijke voor deze website

Meubelen De Keizer
Assesteenweg 431
1741 TERNAT – Wambeek
02/ 453 95 90
info@meubelendekeizer.be

BE 0443 034 731

 

Bescherming van Persoonsgegevens

Meubelen De Keizer verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Meubelen De Keizer toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van Meubelen De Keizer met het oog op een geautomatiseerde gebruikersprofilering, consumentenbeheer, ledenbeheer, marktonderzoek en direct mail per post.

De verstrekte gegevens kunnen voor deze doeleinden worden doorgegeven aan de met Meubelen De Keizer contractueel verbonden derden.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens.

U heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen verwerking van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet richten tot het secretariaat van Meubelen De Keizer.

Uw elektronische contactgegevens kunnen door Meubelen De Keizer worden gebruikt voor direct e-mail marketing indien u hiermee voorafgaandelijk heeft ingestemd. Evenwel is uw voorafgaande instemming niet vereist wanneer Meubelen De Keizer elektronische contactgegevens die zij heeft verkregen, gebruikt voor direct e-mail marketing van eigen diensten.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw elektronische contactgegevens.

U heeft eveneens het recht om u kosteloos te verzetten tegen de verwerking van uw elektronische contactgegevens voor direct e-mail marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet dienaangaande richten tot het secretariaat.

 

Cookies

Meubelen De Keizer maakt gebruik van cookies. Er bestaan functionele, analytische en marketingcookies. Het is echter niet noodzakelijkerwijs zo dat Meubelen De Keizer al deze soorten cookies op dit moment op haar website gebruikt. Om u inzicht te geven in de actuele cookies van Meubelen De Keizer, vindt u verderop een lijst met alle momenteel gebruikte cookies.

Instemmen met cookies en voorkeuren wijzigen
Bij het eerste gebruik van deze site wordt u gevraagd in te stemmen met het cookiebeleid. U kan te allen tijde uw voorkeuren voor cookies van deze site aanpassen door op het label ‘Cookies beheren’ onderin uw scherm te klikken. Neem contact op met Meubelen De Keizer indien het u niet lukt uw voorkeuren aan te passen. Wij begeleiden u graag.

Waarom cookies?
Meubelen De Keizer plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites. Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.

Functionele en analytische cookies
Deze cookies worden geplaatst voor technische en inhoudelijke optimalisatie. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer, een e-mailadres of persoonlijk internetgedrag, uit deze cookies worden herleid. Deze cookies kunnen dus niet worden gebruikt voor e-mail- en marketingacties.

Marketingcookies
Marketingcookies worden geplaatst door externe mediabedrijven zoals Google of Facebook en kunnen worden ingezet voor het aanbieden van advertenties. Door het accepteren van deze cookies kunnen persoonsgegevens zoals IP-adressen verkregen worden. Met de advertenties die worden getoond aan de hand van marketingcookies kan de gebruiker geconfronteerd worden op de website van Meubelen De Keizer maar ook op externe sites.

Lijst met actuele cookies
De onderstaande lijst toont een overzicht van alle cookies die momenteel op de website van Meubelen De Keizer gebruikt worden.

CookieDuurOmschrijving
Noodzakelijk
laravel_session2 hourslaravel uses laravel_session to identify a session instance for a user, this can be changed
PHPSESSIDsessieDeze cookie is afkomstig van PHP-applicaties. De cookie wordt gebruikt om de unieke sessie-ID van een gebruiker op te slaan en te identificeren met als doel het beheren van gebruikerssessies op de website. De cookie is een sessiecookie en wordt verwijderd wanneer alle browservensters worden gesloten.
XSRF-TOKEN2 hoursThis cookie is used for security purposes of the website.
languageDeze cookie draagt bij aan de meertaligheid van deze website.
cookielawinfo-checkbox-performance11 maandenDeze cookie wordt gebruikt om bij te houden welke cookies de gebruiker voor deze site heeft goedgekeurd.
cookielawinfo-checkbox-advertisement11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Marketing'.
cookielawinfo-checkbox-uncategorized11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Geen categorie'.
cookielawinfo-checkbox-analytics11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Analytics'.
wordpress_sec_[hash]sessieDeze cookie wordt gebruikt om uw authenticatiegegevens op te slaan
wordpress_logged_in_[hash]sessieWordPress-cookie voor een ingelogde gebruiker.
woocommerce_items_in_cartsessieHelpt WooCommerce om te bepalen of de gegevens/inhoud van uw winkelmandje veranderd werd.
wp_woocommerce_session_[hash]2 dagenBevat een unieke code voor elke klant, zodat WooCommerce weet waar de gegevens van het winkelmandje van de klant in de database te vinden zijn.
woocommerce_cart_hashsessieHelpt WooCommerce om te bepalen of de gegevens/inhoud van uw winkelmandje veranderd werd.
viewed_cookie_policy11 maandenDe cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin en wordt gebruikt om op te slaan of de gebruiker al dan niet heeft ingestemd met het gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen
cookielawinfo-checkbox-necessary11 maandenDeze cookies worden opgeslagen door de “GDPR Cookie Consent” plugin. Deze cookie wordt gebruikt om uw voorkeur op te slaan voor de categorie “Noodzakelijk”
cookielawinfo-checkbox-non-necessary11 maandenDeze cookies worden opgeslagen door de “GDPR Cookie Consent” plugin. Deze cookie wordt gebruikt om uw voorkeur op te slaan voor de categorie “Niet noodzakelijk”
Analytics
GPS30 minutenDeze cookie wordt ingesteld door YouTube en registreert een unieke ID voor het volgen van gebruikers op basis van hun geografische locatie.
YSCDeze cookies worden ingesteld door YouTube en worden gebruikt om de weergaven van embedded video's bij te houden.
YTC10 minutenDeze cookies worden ingesteld door YouTube.
_ga2 jaarDeze cookie wordt geïnstalleerd door Google Analytics. De cookie wordt gebruikt om bezoekers-, sessie-, camapaign-gegevens te berekenen en het sitegebruik bij te houden voor het analyserapport van de site. De cookies slaan informatie anoniem op en kennen een randomly gegenereerd nummer toe om unieke bezoekers te identificeren.
_gid1 dagDeze cookie wordt geïnstalleerd door Google Analytics. De cookie wordt gebruikt om informatie op te slaan over hoe bezoekers een website gebruiken en helpt bij het maken van een analyserapport over hoe de wbsite het doet. De verzamelde gegevens, inclusief het aantal bezoekers, de bron waar ze vandaan komen en de pagina's zijn anoniem geanonimiseerd.
_gat1 minuutDeze cookies worden door Google Universal Analytics geïnstalleerd om de aanvraagsnelheid te verlagen om het verzamelen van gegevens op sites met veel verkeer te beperken.
Marketing
VISITOR_INFO1_LIVE5 maandenDeze cookie wordt ingesteld door YouTube. Wordt gebruikt om de informatie van de ingesloten YouTube-video's op een website bij te houden.
IDE2 jaarDeze cookie wordt gebruikt door Google DoubleClick en slaat informatie op over hoe de gebruiker de website en advertenties gebruikt voordat hij de website bezoekt. Dit wordt gebruikt om gebruikers advertenties te presenteren die voor hen relevant zijn volgens het gebruikersprofiel.
_fbp2 monthsDeze cookie is door Facebook ingesteld om advertenties te plaatsen wanneer ze zich op Facebook bevinden of op een digitaal platform aangedreven door Facebook-advertenties na een bezoek aan deze website.
fr2 maandenDe cookie is door Facebook ingesteld om relevante advertenties aan de gebruikers te tonen en de advertenties te meten en te verbeteren. De cookie volgt ook het gedrag van de gebruiker over het web op sites met een Facebook-pixel of Facebook-sociale plug-in.
Functioneel
wpml_browser_redirect_testTest of cookies zijn ingeschakeld
_icl_visitor_lang_js1 maandSlaat de omgeleide taal op
pelm_last_loaded_shop_type4 wekenDeze cookie word geplaatst door de Excel-Like Product Manager for WooCommerce and WP E-commerce plugin
store_notice[notice id]sessieHiermee kunnen klanten een algemeen bericht van de webshop negeren
woocommerce_recently_viewedsessieVoorziet de widget “Recent bekeken producten” van data.

De bovenstaande cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.

 

Klacht neerleggen bij de toezichthoudende autoriteit

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door VPG, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be.

 

Laatste versie

Deze privacyverklaring werd voor het laatst geüpdatet op 13 februari 2020.