Privacybeleid

Verantwoordelijke voor deze website

Meubelen De Keizer
Assesteenweg 431
1741 TERNAT – Wambeek
02/ 453 95 90
info@meubelendekeizer.be

BE 0443 034 731

 

Bescherming van Persoonsgegevens

Meubelen De Keizer verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Meubelen De Keizer toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van Meubelen De Keizer met het oog op een geautomatiseerde gebruikersprofilering, consumentenbeheer, ledenbeheer, marktonderzoek en direct mail per post.

De verstrekte gegevens kunnen voor deze doeleinden worden doorgegeven aan de met Meubelen De Keizer contractueel verbonden derden.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens.

U heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen verwerking van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet richten tot het secretariaat van Meubelen De Keizer.

Uw elektronische contactgegevens kunnen door Meubelen De Keizer worden gebruikt voor direct e-mail marketing indien u hiermee voorafgaandelijk heeft ingestemd. Evenwel is uw voorafgaande instemming niet vereist wanneer Meubelen De Keizer elektronische contactgegevens die zij heeft verkregen, gebruikt voor direct e-mail marketing van eigen diensten.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw elektronische contactgegevens.

U heeft eveneens het recht om u kosteloos te verzetten tegen de verwerking van uw elektronische contactgegevens voor direct e-mail marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet dienaangaande richten tot het secretariaat.

 

Cookies

Meubelen De Keizer maakt gebruik van cookies. Er bestaan functionele, analytische en marketingcookies. Het is echter niet noodzakelijkerwijs zo dat Meubelen De Keizer al deze soorten cookies op dit moment op haar website gebruikt. Om u inzicht te geven in de actuele cookies van Meubelen De Keizer, vindt u verderop een lijst met alle momenteel gebruikte cookies.

Instemmen met cookies en voorkeuren wijzigen
Bij het eerste gebruik van deze site wordt u gevraagd in te stemmen met het cookiebeleid. U kan te allen tijde uw voorkeuren voor cookies van deze site aanpassen door op het label ‘Cookies beheren’ onderin uw scherm te klikken. Neem contact op met Meubelen De Keizer indien het u niet lukt uw voorkeuren aan te passen. Wij begeleiden u graag.

Waarom cookies?
Meubelen De Keizer plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites. Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.

Functionele en analytische cookies
Deze cookies worden geplaatst voor technische en inhoudelijke optimalisatie. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer, een e-mailadres of persoonlijk internetgedrag, uit deze cookies worden herleid. Deze cookies kunnen dus niet worden gebruikt voor e-mail- en marketingacties.

Marketingcookies
Marketingcookies worden geplaatst door externe mediabedrijven zoals Google of Facebook en kunnen worden ingezet voor het aanbieden van advertenties. Door het accepteren van deze cookies kunnen persoonsgegevens zoals IP-adressen verkregen worden. Met de advertenties die worden getoond aan de hand van marketingcookies kan de gebruiker geconfronteerd worden op de website van Meubelen De Keizer maar ook op externe sites.

Lijst met actuele cookies
De onderstaande lijst toont een overzicht van alle cookies die momenteel op de website van Meubelen De Keizer gebruikt worden.

[cookie_audit_category columns=’cookie,duration,description’ style=’winter’]

De bovenstaande cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.

 

Klacht neerleggen bij de toezichthoudende autoriteit

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door VPG, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be.

 

Laatste versie

Deze privacyverklaring werd voor het laatst geüpdatet op 13 februari 2020.