• Dit product is niet te zien in de toonzaal

Royale textile care 5 JAAR GARANTIE per zitplaats

.
.
5 jarig service voor nieuwe textiele meubelen!
Neem de juiste beslissing tegen vlekken.
Nieuwe textiele meubelen kunt u bij aanschaf voor een geringe meerprijs door uw woninginrichter laten behandelen met het vlekwerende middel Protexx Textile Protector. Uiteraard kan dat alleen als de desbetreffende woninginrichter dealer is van Protexx. Is de woninginrichter waar u een nieuw meubel aanschaft geen dealer, dan is er geen mogelijkheid uw meubelen te laten behandelen en te laten vallen onder de servicevoorwaarden van Protexx. Protexx Textile Protector is hét merk in de meubelindustrie als het gaat om vlekbescherming. Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor Protexx, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. Ter bevestiging ontvangt u bij aanschaf/levering een officieel Protexx servicebewijs (zwart op wit).
Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kunt u dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Cleantex of Microvezel Cleaner en nabehandelen met een spuitbus Textile & Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.
Wat doet Protexx voor meubelstoffen (de voordelen)!
• Goed te reinigen!
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Protexx hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.
• Ziet er langer als nieuw uit!
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.
• Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken!
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.
• Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Protexx blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.
• Blijvende bescherming
De bescherming met Protexx is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.

 

 

De juiste service


De Protexx service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Protexx.
Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. .Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het Protexx servicecertificaat.Ook kunt u bellen met het servicenummer 055-3575411 (staat ook genoemd op uw servicecertificaat). Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek geheel kosteloos voor u verwijderen.
Vraag naar de mogelijkheden bij uw leverancier/woninginrichter!glas_cola.jpg

€60

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de variant van jouw keuze.

Artikelnummer: MDK_8537 Categorie:

Beschrijving