Salon Arne

De perfecte bekleding voor uw droomzetel!

Hoe veel technologie er ook in een bank zit, uiteindelijk gaat het om het uiterlijk! Kleur, structuur en gevoel moeten na langdurig gebruik nog net zo goed bevallen als op dag één. Daarom is de bekleding vaak de moeilijkste keuze bij het kopen van een bank. Maar of u nu kiest voor een hoogwaardige stof of stijlvol leder: wij bieden een unieke collectie bekledingen van topkwaliteit. Laat u inspireren door de diversiteit!

Samen ontwerpen we uw droombank !

Het hart van uw woning is een plek waar iedereen zich op zijn eigen manier goed voelt en waar het bij elke gelegenheid comfortabel genieten is. Familie groeit naar elkaar toe en vrienden voelen zich er welkom. Het idee is meer geluksmomenten op de bank te creëren. En voor iedere klant vinden we dat idee graag opnieuw uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de variant van jouw keuze.

Artikelnummer: MDK_6585 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

HOOGWAARDIGE STOFFEN

Stoffen zijn qua structuur, kleur en materiaal absoluut de bekledingssoort met de meeste variatie. Dat is een voordeel, want dan bestaat er niet alleen een droombank, maar ook een droombekleding voor u. Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 verschillende stoffen, waaronder zacht velours, robuuste geweven structuren en slijtvaste alleskunners.

Kwaliteit speelt niet alleen bij de productie een rol, maar ook bij onze bekledingsstoffen. Daarom zijn alle stoffen uitgebreid getest op slijtvastheid, lichtechtheid en emissie. Uiteraard dragen wij ook kwaliteitslabels als Q2, aquaclean en Easycare.

 

STIJLVOLLE LEDERS

Leer is een multitalent: stijlvol en tegelijk natuurlijk – de klassieker onder de bankbekledingen. Dat niet ieder leer hetzelfde is, bewijst ons diverse aanbod aan leren bekledingen. Van een robuust leder voor gezinnen of trendy Cloudy Leather tot aan nubuckleer voor de kenner – voor elke leefsituatie is er een passende bekleding. In kwaliteit en onderhoud stellen we onszelf hoge eisen: Onze leersoorten zijn afkomstig uit geselecteerde looierijen en worden ook intern constant aan tests onderworpen. Het resultaat is een echt kwaliteitsproduct dat we met liefde aan onze klanten meegeven.

 

Beukenhouten frame

Frames van beukenhout zorgen voor de beste stabiliteit en duurzaamheid.
Het hout van topkwaliteit vormt de perfecte basis voor iedere Rom-zitting en geeft de bank zijn langdurig vormvaste eigenschappen.
.
.

Nosag vering.

Nosag-veren of zigzagveren houden de hele zitting in vorm.
De veren vormen de eerste, onderste laag van de zitting en zorgen daardoor voor optimale ondersteuning van alle lagen.
.
.
.
Pocketvering
Geeft mee en vangt alle druk perfect op. In de laag met pocketveren is elke veer afzonderlijk omhuld met een beschermend hoesje van textiel. De pocketvering is er in een lichtere versie met 1,6 mm draaddikte (Dynaspring) of met 1,8 mm draaddikte (Boxspring+)
.
.
.

Permaform
Hét speciale feature! De unieke PERMAFORM-randversterking van de zitting geeft het zitgedeelte een stevig frame en zorgt zo voor een uitzonderlijk duurzame vormvastheid.
.
.
.

Bioflex vormschuim
Met een dichtheid van 55kg/m3 garandeert Bioflex optimaal comfort, naar wens in hardere (Boxspring+) of zachtere uitvoering (Dynaspring)
.
.
.
.

Bekledingen
Of u nu kiest voor stof of leer, de bekleding is niet alleen voor het oog een belangrijk onderdeel – hij moet ook bestand zijn tegen alles waaraan hij wordt blootgesteld. Onze bekledingen zijn daarom kwalitatief hoogwaardig en heel geschikt voor dagelijks gebruik. Al onze leders zijn voorzien met een “Permatex” vlieslaminering die plooivorming in het leer vermindert.
.
.
.
.

BOXSPRING+

Lekker stevig zitcomfort met hightech pocketvering en een draaddikte van 1,8mm

Boxspring+ biedt maximaal zit- en ligcomfort en verandert iedere bank in een perfect ontspanningsoord. Dat is geen toeval, want de afzonderlijke lagen zijn optimaal op elkaar afgestemd. Onderdelen als Bioflex-schuim en pocketvering zorgen samen met andere hoogwaardige materialen voor een uitstekende vulling die stabiel zit.

DYNASPRING

Super zacht zitcomfort met hightech pocketvering en een draaddikte van 1,6mm
Zittingen met Dynaspring zitten dankzij de ontwikkelde hightech vulling ongeëvenaard comfortabel. De opbouw is hetzelfde als bij Boxspring+, maar de componenten van Dynaspring zijn elastischer en geven daardoor iets meer mee. Het resultaat is een vulling die zich zacht om u heen vormt, zonder daarbij zijn eigen vorm te verliezen.
Stevig of zacht zitten
HIGHTECH POCKETVERING
  • Permanent stabiel en gelijkmatig zacht zitvlak
  • Perfecte gewichtsverdeling
  • Kwaliteitsschuim 55kg/m3
  • Klimaatbeheersing en hygiënisch
  • Hoge puntelasticiteit