Dit artikel is meestal te zien in onze toonzaal

Bedkader + nachttafels Dovea ! TOPKWALITEIT !

Afwerking grijs notenhout (ref.B29): Frame en fronten van spaanplaat bekleed met papier met grijs notenhout decor. Randen: plat of 1 mm dik ABS decor grijs notenhout. Bovenkant ladekast en nachtkastje van chocolade spaanplaat met melamine. Betimmering decor van spaanplaat bekleed met chocolade papier. Helder, verzilverd glas op spiegel en kledingkast. Binnenwerk laden van spaanplaat bekleed met papier met imitatiedecor grijs notenhout op in hoogte verstelbare onzichtbare geleiders, met dempers voor zachte sluiting.

 

Afwerking bruin notenhout (ref.B30): Frame en fronten van spaanplaat bekleed met papier met bruin notenhout decor. Randen: plat of 1 mm dik ABS decor bruin notenhout. Bovenkant ladekast en nachtkastje van chocolade spaanplaat met melamine. Betimmering decor van spaanplaat bekleed met chocolade papier. Helder, verzilverd glas op spiegel en kledingkast. Binnenwerk laden van spaanplaat bekleed met papier met imitatiedecor grijs notenhout op in hoogte verstelbare onzichtbare geleiders, met dempers voor zachte sluiting.

 

Afwerking wit (ref.B31): Frame en fronten van spaanplaat bekleed met papier met effen wit decor of witgelakt melamine. Randen: plat of 1 mm dik ABS witgelakt. Bovenkant ladekast en nachtkastje van spaanplaat bekleed met effen witgelakt papier. Betimmering decor van spaanplaat bekleed met aluminiumgrijs papier. Helder, verzilverd glas op spiegel en kledingkast. Binnenwerk laden van spaanplaat bekleed met papier met imitatiedecor witte stof op in hoogte verstelbare onzichtbare geleiders, met dempers voor zachte sluiting.

Bedframe: 140 , 160 , 180 x 200 cm