• Dit product is niet te zien in de toonzaal

Salontafel Visitor

Standaard levertermijn +/- 2 weken.

Superstevige tafel, ideaal voor thuis in de keuken of als eettafel, alsook in beroepsomgeving zoals kantoor, toonzaal, conferentieruimte, …

€77

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de variant van jouw keuze.

Artikelnummer: MDK_8322 Categorieën: , ,

Personaliseer je product

Dit product bestaat in verschillende varianten op vlak van kleuren, afwerkingen, formaten en prijzen. Ontdek welke variant bij jou past.

Aan de slag

Beschrijving

Tafelblad: Aanbevolen reinigingstoepassingen bij verschillende vervuilinggraden:

Lichte, recente vervuiling: Reinig met een papieren doek, met zachte, propere doekjes (droog/vochtig) of met een spons. Als u de platen nat reinigt, moet u ze daarna met absorberend keukenpapier of een microvezeldoek droogwrijven.

Voorkomen van strepen: Strepen ontstaan dikwijls door te reinigen met organische oplosmiddelen, koud water en meermaals gebruikte doeken of zeemlappen. Om vlekken of strepen bij het reinigen te vermijden is het raadzaam nog eens met een doek met warm water over het oppervlak te gaan en daarna droog te wrijven met keukenpapier of een microvezeldoek.

Normale vervuiling = langere inwerktijd: Reinig met warm water, een propere poetsdoek of microvezeldoek, een zachte spons of borstel. Gebruik in de handel courant verkrijgbare schoonmaakproducten, groene of huishoudzeep, zonder schurende bestanddelen. Veeg de plaat vervolgens af met proper water en verwijder het resterende reinigingsmiddel helemaal om strepen te voorkomen.

Reinigingsmiddelen die u in geen geval mag gebruiken zijn:

  • Schurende middelen (schuurpoeder, schuursponsen, staalwol)
  • Polijstmiddelen, wasmiddelen, meubelreinigers, bleekmiddelen
  • Reinigingsmiddelen met sterke zuren en sterke zure zouten
  • Stoomreinigers

Kleurverschillen zijn mogelijk en moeten door de klant geaccepteerd worden indien ze binnen de tolerantiegrenzen van de leverancier vallen.

TIP:HPL tafelblad reinigen met een reinigingsproduct voor ruiten geeft snel een zeer goed resultaat! 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Onderstel

Stof afnemen met een licht vochtige doek. Vet en vloeistoffen onmiddellijk opnemen met absorberend papier. Indien nodig, met een witte doek, gedrenkt in een oplossing van lauw warm water en een niet bijtend detergent, afwrijven. 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salontafel Visitor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…